Welkom bij Jokidoki Gastouderopvang!
Jokidoki gastouderopvang is 4 dagen in de week open.
Opvang is mogelijk op de volgende dagen en tijden:
maandag tot en met donderdag van 8.00 t/m 17.30. uur (andere tijden in overleg) 
Flexibele opvang is in overleg.

Bedjes, beddengoed, slaapzakken en kinderstoelen zijn bij Jokidoki Gastouderopvang aanwezig. De erkende feestdagen en in de weekenden is Jokidoki Gastouderopvang gesloten. Vakantie van Jokidoki Gastouderopvang wordt ruimschoots van te voren gemeld en dan zorgt het gastouderbureau indien nodig voor vervanging. Ook met ziekte kan het gastouderbureau indien nodig voor vervanging zorgen. Vergoedingen voor maaltijden worden bij Jokidoki Gastouderopvang berekend via de nibud prijzen, welke staan in de informatie die alle ouders krijgen bij de aanmelding. In de informatie staan alle voorwaarden waar Jokidoki mee werkt. Deze krijgt U bij de kennismaking of digitaal toegestuurd, voordat het contract wordt getekend. Als U het contract tekent, tekent U ook voor de voorwaarden. De voorwaarden kunt U ook hier lezen.
Gebruik het contactformulier op deze site om contact met mij op te nemen!

Jokidoki gastouderopvang heeft plekjes vrij!
©Jokidoki Gastouderopvang, alle foto's geplaatst op deze site zijn met toestemming van de ouders geplaatst. Zonder schriftelijke toestemming van Jokidoki Gastouderopvang mogen geen van deze foto's gebruikt worden door derden!!!

Er wordt uiterst voorzichtig met gegevens om gegaan en de gegevens worden niet met derden gedeeld. Zo nodig worden gegevens direct verwijderd. De privacy wet wordt in acht genomen en kan worden ingezien op locatie.