Ik ben Jolanda Leurs - de Boer, 1973 geboren. Moeder van 2 kinderen. Xander 1999 en Jennifer 2003. En getrouwd met mijn maatje Michel, 1968 geboren. We zijn allemaal gek op dieren en we hebben twee hondjes. Omdat ik als moeder wel graag wilde werken, maar er ook altijd voor mijn kindjes wilde zijn, heb ik er in 2007 voor gekozen om thuis te werken. En ik werk al sinds mijn 16e met kinderen, dus voor mij was het een logische stap om gastouder te worden.

Naast gastouder ben ik geschoold voor; Pedagogisch Medewerker,

gespecialseerd in baby's  (IKK erkend opgeleid) en ben ik gediplomeerd VVE (vroegtijdig en voorschoolse educatie) gastouder.

Gediplomeerd gezinscoach, kindercoach, pubercoach, opvoedcoach (SKJ geaccrediteerd), gecertificeerd en bevoegd om te coachen volgens;

 

                   
     Nine Star Ki, Geboorte in kaart, Schatgravers, Kompas Vinder, Schateiland Expeditie
                                                                    (licentie trainer van deze laatste 3)

 

 

Gevoelsverkenner,       Platform mindset,       Rouw en Verlies expert met de Kaart

                                                                      (systemisch opstelling).

 

Voor de kinderen die ook werkende ouders hebben, die buiten de deur moeten werken, wil ik graag een gezellig, veilig en vertrouwd thuis bieden.

Ik ben een voorstander van de drie rís, rust, reinheid en regelmaat. Ik ben heel creatief en vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen en spelletjes te doen. Achter onze tuin is een speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. En ook in onze eigen tuin is ruimte genoeg om lekker te spelen met allerlei autootjes, fietsjes en andere materialen. In 10 minuten zijn we bij het natuurgebied voor een wandeling.

We hebben speelgoed voor alle leeftijden en de kinderen kunnen zich ook uitleven met veel verschillende materialen en speelgoed. Ook voor de kleinste kinderen is er ruimschoots speelgoed en knuffeldieren en boekjes om zich te laten vermaken. Verder probeer ik zoveel mogelijk te kijken naar de behoeftes van de kinderen en daar op in te spelen, zodat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient. In mijn ogen is het gedrag van kinderen altijd logisch en handel ik daar ook naar. Graag begeleid ik de kinderen in hun ontwikkeling naar een mooi mens.
Want het mooiste wat een kind kan worden, is zichzelf!
Informatie over mijzelf.
Jolanda over het loslaten
van de opvangkinderen.

Lees verder..